Neurofeedback is een krachtige hersentraining voor transformatie. Voor diepgaande en soepel verlopende veranderingsprocessen. Het is fitness voor het brein. Neurofeedback leert het zenuwstelsel optimaal te functioneren. De hersenen leren hun volledig potentieel te benutten. De effecten hiervan zijn op alle lagen prettig merkbaar: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Het leven en de maatschappij stellen hoge eisen aan ons. Neurofeedback is voor iedereen die het beste uit zichzelf en het leven wil halen. Voor de werkende moeder/vader, het kind, de zakenman/zakenvrouw, de student, de sporter, voor de werkgever en werknemer. Kortom voor iedereen die optimaal wil functioneren,  flexibel en veerkrachtig wil blijven.

Neurofeedback is voor mensen die verlichting zoeken bij specifieke klachten en symptomen zoals: angst, spanning, stress, burnout, slaapproblemen, verslavingsproblemen, rouwverwerking, chronische pijn, vermoeidheid, concentratie- leer- en gedragsproblemen, problemen met eigenwaarde en zelfvertrouwen, ongeduld en impulsiviteit.

Neurofeedback geeft goede resultaten bij mensen met aandoeningen als: chronisch vermoeidheidssyndroom, ME, Fybromyalgie, burnout, depressie, slapeloosheid, ADD, ADHD, stoornissen uit het autistisch spectrum zoals PDD-NOS en Asperger, PTSS, angst en paniekstoornissen, obsessieve-compulsieve stoornis, premenstruaal syndroom, hoge bloeddruk, overgangsklachten.

De trainingen zijn voor een ieder toegankelijk, ook voor de mensen met een minimum inkomen. Kijk op mijn website www.breinyoga.nl voor meer informatie en voor de speciale tarieven. Ook telefonisch of via mail sta ik u graag te woord om vragen te beantwoorden.