Astrologie

Een horoscoop is een blauwdruk van het moment van je geboorte. Mogelijkheden en kwaliteiten staan erin beschreven. Alle vragen met betrekking tot je maatschappelijke positie, loopbaan en kwaliteiten, opleiding, groei en ontwikkelmogelijkheden, relatie, kinderen, ouders en opvoeding, gevoelsleven, spirituele leven, sociale leven, vorige levens, gezondheid van lichaam en geest enz., kun je in je horoscoop vinden. Wel heeft elk mens een eigen vrije wil en keuzemogelijkheden. Er staat dus niets vast. De sterren neigen wel maar dwingen niet. De astrologie geeft mogelijkheden aan die bij je passen, maar dwingen tot niets.

Ook staat in je horoscoop beschreven wat je doel is hier op deze aarde. Waarom ben je hier, wat heb je hier te doen, wat is je missie? Dit te weten betekent voor de meeste mensen een eye opener. Herkenning, een thuiskomen. Meer bij je gelukspunt uitkomen.

Wanneer je kiest voor een horoscoop analyse, dan kun je elke vraag stellen die je wilt. Alles staat in je geboortehoroscoop beschreven. Wil je een specifieke analyse, dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden of een combinatie daarvan:

  • karakter analyse
  • relatie analyse
  • progressieve analyse
  • zakelijke analyse
  • medische analyse

Vul vervolgens onderstaand formulier in en mail deze naar mij. Ik neem dan contact met je op voor een afspraak. Natuurlijk kun je ook bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum (verplicht invullen)
Geboorteplaats *
Geboortetijd *
e-mailadres *
Relatie
Kinderen
Soort analyse (verplicht invullen)
Vragen/wensen i.v.m. de analyse *
Velden met een * zijn verplicht
Type de cijfers op het plaatje over