Magnified Healing®

Magnified Healing is een zeer oud healingsysteem dat eerder alleen door de meesters van de Witte Broederschap gebruikt kon worden. In 1992 is Magnified Healing door Kwan Yin geintroduceerd op Aarde. Zij heeft deze healingsmethode onder speciale dispensatie mogen doorgeven aan Gisele King en Kathleen Anderson.

Kwan Yin is een opgestegen meester die vooral in China bekend staat als Moeder van Mededogen, beschermster van moeders en ongeborenen.

Het is nu de tijd voor verandering en Magnified Healing ondersteunt het transformatieproces. Het is een healingsysteem afkomstig uit de 5e dimensie en is afkomstig van de hoogste Bron. Hierdoor is Magnified Healing een heel krachtig systeem.

De kenmerken van Magnified Healing zijn; gesproken tekst, bewegingen en ademhalingen. De client is hierdoor op verschillende bewustzijnsniveaus betrokken bij de healingen. Dit werkt ondersteunend in het proces. De behandelingen zijn kort en zeer effectief.

Magnified Healing is een zeer krachtige en intense vorm van helen die op diepe niveaus werkt. Het systeem is gemakkelijk om te leren en voor iedereen toegankelijk.

De volgende workshops bestaan in dit systeem:
- Magnified Healing Master workshop
- Celebration workshop
- Derde fase 'Licht' healing workshop
- Derde fase Teachers workshop

Wat kan Magnified Healing voor jezelf en anderen doen?

Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand healing te brengen aan mensen, situaties en de Aarde.
Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak.

Wat is het verschil tussen Reiki en Magnified Healing?
Reiki en Magnified Healing zijn beide trillingsenergie healingsystemen. Reiki is een gekanaliseerde energie en wordt in het lichaam van de ontvanger binnen geleid. Het lichaam neemt de energie op en gebruikt deze op het niveau waarop de ontvanger het kan accepteren.
Magnified Healing daarentegen is een healing energie van de vijfde dimensie - gericht op het hart. Met Magnified Healing creeer je de energie samen met de Bron, je wordt de energie. Je bent medeschepper. Deze energie van van de ene hand naar de andere door het lichaam van de client, waardoor alle disharmonieuze energieen en onevenwichtigheden dircect worden vrijgelaten.


Magnified Healing® Master workshop (1e fase)

Ben je op het pad van Ascension?
Ben je bereid om jezelf en anderen voor te bereiden op de nieuwe en hoge trillingen van pure Liefde, Licht en Vrijheid?
Als het antwoord ''Ja" is dan is deze workshop iets voor jou.

De Magnified Healing® Master workshop, is een workshop die in twee dagen wordt gegeven. Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten van healing, gebruikmakend van heilige geometrie, ademhaling en affirmaties. De cursist heeft ruimte om mee te doen en kan daarna zelf het proces gaan lesgeven, zonder lange stages te lopen.

De workshop houdt in:

- Meditatie tot bekrachtiging
- erkenning van de Drievoudige Vlam en het Hogere Zelf

   Voorbereiding
- het op één lijn brengen van de spirituele centra
- het schoonmaken van het Lichtkanaal
- het verenigen van alle chakra's
- het versterken van de energie in de handen

   Healing aan jezelf en anderen
- het gevoelig en wakker maken, herbedraden en verbinden van het zenuwstelsel
- het scannen en helen van het lichaam, het stimuleren van het calcium in de     
  ruggengraat en het in balans brengen van de chakra's
- afstandsgenezing
- het genezen van de Aarde
- healing van karma
- voorbereiding op Ascension

   Inwijding
- bloesem essence
- het uitreiken van het certificaat tot Master Teacher van Magnified Healing®

Tijdens de workshop ontvang je een werkboek en een oefen CD met de meditatie in stappen die je dient te volgen. Verder ontvang je een bloesem essence die de processen ondersteunt.

Na de workshop en als je de meditatie elf dagen hebt gedaan, mag je als Magnified Healing® Master de workshop doorgeven en Magnified Healing® behandelingen geven aan anderen.

Tevens krijg je als cursist informatie over de opgestegen Meesters, de Drievoudige Vlam en wat de vervolg cursussen inhouden.Celebration workshop

Dit is een tweedelige workshop toegankelijk voor Magnified Healing masters. Het eerste deel van de workshop omvat de instructies voor het leiden van de viering. Het tweede deel is de vieringsceremonie.

Dit is een heilige healingsceremonie die open staat voor een ieder die de energie wil ervaren, het contact met de energie wil versterken of meer wil weten van Magnified Healing. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om zelf een viering te leiden, les te geven en delen hiervan in je privé healing sessies te gebruiken.

De workshop omvat:

- Zuivering
- Boek van namen en liefdes offernades
- Meditatie ter bekrachtiging
- Voorbereiding
- Het op één lijn brengen van de spirituele chakra's en zuivering van het Lichtkanaal
- Het vermeerderen van de energie in de handen
- Gevoelig maken, wekken, herbedraden en verbinden van het centrale zenuwstelsel
- Scannen en healen van het lichaam, stimuleren van het calcium in de ruggengraat     en het in balans brengen van de chakra's.
- Emotionele en mentale healing
- Healing van karma
- Voorbereiding van de ascensie
- Essence
- Groet van de Broederschap
- Healing van de Aarde
- Afstandshealing
- Sluiting

Deze workshop is inclusief werkboek en certificaat.


Derde fase Licht healing

Door de inspiratie van de Heilige Geest en leiding van Kwan Yin, kregen we toegang tot de energie en wijsheid van Aartsengel Melchizedek. We werden bekend gemaakt met een verhoogde kosmische methode van healing en heelheid. De “Licht” workshop wordt gepresenteerd om de herprogrammering van het fysieke lichaam met alle auralagen in een spiritueel lichaam van Licht te maken. Dit is een uitdrukking van onvoorwaardelijke Liefde van God de Allerhoogste.

Melchizedek ontvangt je Licht en geeft je het ‘Bewustzijn van Licht’ om je spiritueel lichaam van Licht te creëren.

De activatie van de Drievoudig Vlam in je hart, de initiatie van energie van de Zevenvoudige Vlam van de Elohim in het derde oog en de activatie van het Violette Vuur van Licht co-creert de stralen, die de heilge geometrieën vormen (de piramiden), die bij dit healing proces worden gebruikt.

Deze Methode van Melchizedek geeft ons de vaardigheid en instrumenten om twee vormen van intens Licht Stralen te ontwikkelen.

- Een Brede Straal die wordt gebruikt voor alle stelsels van het fysieke lichaam (zenuw, lymfatisch, bloedsomloop, ademhaling, hormonaal, skelet, spieren, etc) alsmede alle cellen, elektronen door scanning, zuivering, loslating, transmuterend en opnieuw samenstellend.

- Een Laser Straal die woekeringen, infecties en littekenweefsel etc eruit trekt. Deze methode vult ook het fysieke stelsel met volmaaktheid, evenals de auralagen. Door de auralagen te behandelen worden oude gedachten patronen, gewoonten en geloofssystemen losgelaten, nieuw patronen gestabiliseerd en actief bezegeld door de Gouden Christus energie.

Het DNA/RNA wordt tevens tot volledige en complete activering gebracht en opnieuw gecodeerd om het lichaam in staat te stellen uiteindelijk een Licht Lichaam te worden (verjonging).

Dit “Licht” proces kan voor jezelf als voor anderen gebruikt worden, aanwezig of afwezig, voor transplantatie, healing van de Aarde en besmettelijke ziekten (ook van vorige en toekomstige generaties).

Je ontvangt een Heilige Inwijding en ontvangt er een certificaat bij. De workshop omvat ook een werkboek.

De healingsmethode wordt alleen doorgegeven aan hen die les hebben gegeven en /of de Magnified Healing met volharding, integer en onvoorwaardelijke Liefde hebben uitgevoerd.

Magnified Healing “Licht”Healing is een geavanceerd instrument voor de praktijk. Een vereiste is de basisworkshop van Magnified Healing en de beoefening van de Magnified Healing op 11 achtereenvolgende dagen in voorbereiding op een workshop.